HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bluesound TS100 Tafelstandaard

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}} PRIJSMATCH
Bluesound TS100 Tafelstandaard

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De TS100 is een tafelstandaard waarop je een PULSE SOUNDBAR/PULSE SOUNDBAR 2i en TV kunt monteren – voor perfect TV-geluid en onbelemmerd zicht op je scherm. Eenvoudige, ruimtebesparende oplossing. Eenvoudig te verstellen. Matzwarte finish. Geschikt voor TV’s tot 65”.

Bluesound TS100 – stevige en eenvoudige tafelstandaard voor PULSE SOUNDBAR en TV

De TS100 is een stevige tafelstandaard voor je PULSE SOUNDBAR, PULSE SOUNDBAR 2i en TV’s tot 65”. Met deze eenvoudige en elegante oplossing heb je onbelemmerd zicht op het beeldscherm en bespaar je bovendien heel wat ruimte.

De hoogte en hoek van de TV zijn eenvoudig aan te passen, net als de hoogte en diepte van de PULSE SOUNDBAR en PULSE SOUNDBAR 2i. Het frame is geschikt voor TV’s tot 65”. De standaard is gemaakt van staal, zodat je zeker weet dat de TV en soundbar stevig blijven staan. En alle kabels lopen aan de achterkant, netjes uit het zicht.

De TS100 is verkrijgbaar in het zwart en past perfect bij de PULSE SOUNDBAR en PULSE SOUNDBAR 2i. Hij wordt geleverd met schroeven in verschillende diktes en lengtes, zodat je bijna iedere TV meteen kunt monteren. 

Specificaties

  • Tafelstandaard voor PULSE SOUNDBAR en flatscreen
  • Geschikt voor TV’s tot 65” / VESA 200 x 200 tot VESA 800 x 400
  • Eenvoudige verticale plaatsing
  • TV kan tot 12 graden worden gekanteld
  • Kabelgoten aan de achterkant voor eenvoudige en elegante installatie
  • Maximale belasting: 35 kg
  • Kleur: Zwart 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen