HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio WMM Flat 1 Televisiebeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio WMM Flat 1 Televisiebeugel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De WMM Flat 1 is een solide VESA-ophangsysteem voor flatscreens. Hij is compatibel met bijna alle modellen van 40 tot 65” en je kunt bij de in- en uitgangen door de onderkant van het scherm ietsje te kantelen.

Argon WMM Flat 1 – VESA-ophangsysteem voor ultraplatte TV’s

De WMM Flat 1 is een solide VESA-ophangsysteem voor ultraplatte flatscreens. Hij is compatibel met bijna alle modellen van 40 tot 65” en je kunt bovendien altijd bij de in- en uitgangen van de TV. De afstand tot de muur is slechts 20 mm, zodat de TV heel elegant gemonteerd zit, maar tegelijk genoeg ruimte heeft voor ventilatie.

Je hebt toegang tot de in- en uitgangen van de TV door de onderkant van het scherm een beetje te kantelen en vast te zetten met de twee steuntjes aan de zijkant van het ophangsysteem. Vervolgens sluit je de benodigde kabels aan, klapt de steuntjes weer in en klaar is Kees! Gemakkelijk, slim en elegant!

De WMM Flat 1 is helemaal wit, dezelfde kleur als de meeste binnenmuren – je ziet er dus helemaal niets van als hij achter de TV gemonteerd is. En bovendien zijn alle gaten al voorgeboord, waardoor je het systeem in één keer kunt monteren.

De WMM Flat 1 is verkrijgbaar in het wit. Hij wordt geleverd met schroeven in verschillende diktes en lengtes, zodat bijna elke TV meteen kan worden opgehangen.

Let op: dit is een VESA-ophangsysteem dat past bij alle flatscreens met de aangegeven afmetingen, gewichten en VESA-montageopeningen. Denk er wel aan dat eventuele aansluitingen aan de achterkant van de TV of andere eigenschappen speciale eisen kunnen stellen aan het ophangsysteem.

Specificaties

  • Universeel ophangsysteem voor 40”-65” flatscreens
  • Minimale afstand tot muur: 20 mm
  • Kan licht gekanteld worden voor toegang tot alle aansluitingen
  • Past bij VESA 200x200 en VESA 400x400
  • Maximale belasting: 35 kg
  • Kleur: Wit 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen