HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Allsop Screen Cleaner Schermreiniger

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Allsop Screen Cleaner Schermreiniger

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Screen Cleaner is een reinigingsset die op een veilige en effectieve manier vuil, stof en vette vingers verwijdert van je TV. Door de speciale formule en de pluisvrije microvezeldoek blijven je scherm en elektronica optimaal beschermd.

Screen Cleaner – effectieve reinigingsset voor flatscreens

Screen Cleaner is een reinigingsset die op een veilige en effectieve manier vuil, stof en vette vingers verwijdert van je TV of computer. De vloeistof bevat geen alcohol, is antistatisch en druppelt niet, zodat de kunststof voorkant en elektronica optimaal beschermd zijn.

De speciale formule laat geen strepen achter en de bijgeleverde microvezeldoek gaat extreem lang mee en pluist niet. Het doosje houdt de doek strak, waardoor deze het vuil effectiever verwijdert. En na gebruik kun je de doek weer in het doosje doen, zodat je hem steeds opnieuw kunt gebruiken.

Specificaties

  • Reinigingsvloeistof voor flatscreens
  • Pompspray
  • Inhoud: 50 ml
  • Inclusief uitwasbare microvezeldoek en doosje

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.