HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Ubiquiti AmpliFi MeshPoint HD Antenne

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ubiquiti AmpliFi MeshPoint HD  Antenne

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De AmpliFi HD Mesh Router heeft een supersnel signaal en een groot bereik, zodat je met maximale netwerksnelheid films en muziek kunt streamen. Eenvoudig te installeren met bijgeleverde app. Kan uitgebreid worden met Meshpoint-antennes.

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh Router – draadloze router met eenvoudige installatie en supersnel signaal

Met de AmpliFi HD Mesh Router krijg je een supersnel netwerk en een groot bereik. De bijbehorende app helpt je met de installatie en alle mogelijke instellingen. Op het mooie LCD-display kun je precies zien hoe goed je router het doet.

Laat je router zien

Een router is meestal een tenenkrommend lelijk apparaat met een antenne erop, dat je het liefst opbergt in de meterkast. Maar de AmpliFi HD heeft een strak en stijlvol ontwerp dat echt gezien mag worden. Hij heeft zelfs een touchdisplay waarop je de up-/down-snelheid of een digitale klok kunt weergeven.

Supereenvoudige AmpliFi WiFi-app

De AmpliFi HD Mesh Router wordt geleverd met de gebruiksvriendelijke AmpliFi WiFi-app. Met deze app kun je het netwerk stap voor stap instellen, en de netwerksnelheid en het aantal gebruikers bijhouden. De AmpliFi WiFi-app geeft je ook een overzicht van de geavanceerde instellingen, zoals de prioritering van het netwerkvermogen. Zo kun je bijvoorbeeld je streamingapparaten of spelcomputers voorrang geven als het netwerk overbelast raakt.

En je kunt het routersignaal altijd uitbreiden met AmpliFi HD Meshpoint-antennes (apart verkrijgbaar), zodat je een nog grotere dekking en een nog beter signaal krijgt in alle uithoeken van je huis of appartement. Je kunt de antennes direct aansluiten op het stopcontact en de installatie regelen met de AmpliFi WiFi-app – heel snel en eenvoudig.

De AmpliFi HD Mesh Router is verkrijgbaar in het wit. Meshpoint-antennes apart verkrijgbaar.

Specificaties

  • Categorie Mesh Wi-Fi-antenne
  • Ondersteunt 802.11b/g/a/n/ac

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.