HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh Wi-Fi System

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ubiquiti AmpliFi HD Mesh Wi-Fi System

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De AmpliFi HD is een Mesh Wi-Fi-systeem voor een supersnel en sterk signaal in je hele huis. Hij wordt geleverd met een router en twee Meshpoints, maar je kunt het systeem ook verder uitbreiden. Stijlvol ontwerp en eenvoudige installatie via app.

Ubiquiti AmpliFi HD – Mesh Wi-Fi-systeem voor een supersnel signaal in je hele huis

Als je een router deelt in een huishouden of appartement, weet je hoe irritant het is als je internet ineens heel traag wordt of helemaal niet meer werkt. Een Mesh-netwerk gebruikt Meshpoints (antennes) die het signaal van een router ontvangen, versterken en doorsturen naar je apparaten, zodat je een sneller netwerk krijgt – zonder gaten. Dit is een uitstekend alternatief voor lange kabels die door alle kamers lopen, zeker als je een groter huis hebt.

De AmpliFi HD is een supersnel, eenvoudig en stijlvol Mesh Wi-Fi-systeem met een router en twee Meshpoints. Je kunt de Meshpoint-antennes direct in het stopcontact steken, als je een beter signaal in je huis wilt hebben. En je kunt de router en Meshpoints ook apart kopen om je systeem verder uit te breiden.

Superhandige AmpliFi WiFi-app

De AmpliFi HD wordt geleverd met een extreem gebruiksvriendelijke en overzichtelijke app: AmpliFi WiFi. Hiermee kun je jouw netwerk heel eenvoudig, stap voor stap instellen en zien hoe snel je netwerk is en wie er Wi-Fi gebruikt. Met de AmpliFi WiFi-app krijg je ook toegang tot de meer geavanceerde instellingen, zoals de prioritering van het netwerkvermogen, voor als je bijvoorbeeld games speelt of films streamt.

Je router mag gezien worden

Een router is over het algemeen een lelijk apparaat met een antenne dat je het liefst wegstopt boven op de koelkast of in de meterkast. Maar de AmpliFi HD is een eenvoudige en stijlvolle router die absoluut gezien mag worden. Hij heeft zelfs een touchdisplay die de up-/down-snelheid kan weergeven, of een digitale klok.

De AmpliFi HD is verkrijgbaar in het wit.

Specificaties

  • Categorie: Mesh Wi-Fi-systeem
  • 802.11ac Wi-Fi-standaard
  • LCD-touchdisplay
  • Het systeem bestaat uit één router en twee Meshpoints 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.