HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

TP-Link TL-SG1005D Netwerkswitch

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
TP-Link TL-SG1005D Netwerkswitch

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De TL-SG1005D is een uitstekende netwerkswitch met 5 poorten die werken als ingang en uitgang. Sluit al je netwerkapparaten aan op één box, zodat je maar één kabel naar de router hoeft te trekken. Plug ‘n’ Play – heel eenvoudig in het gebruik.

TP-Link TL-SG1005D – netwerkswitch met 5 Ethernet-poorten

De TL-SG1005D is een uitstekende netwerkswitch met vijf poorten. Alle Ethernet-poorten werken tegelijk als in- en uitgang, zodat je alle apparaten kunt aansluiten zoals jij dat wilt en maar één kabel van de TL-SG1005D naar de router hoeft te trekken.

De meeste apparaten die een netwerkverbinding nodig hebben – bijvoorbeeld. een multiroom-luidspreker, Smart TV of streamingbox – werken beter met een bekabelde dan met een draadloze netwerkverbinding. Maar het is vaak lastig om al deze netwerkkabels naar de router te trekken, zeker als die in een andere kamer staat. Met de TL-SG1005D kun je alle netwerkapparaten aansluiten op één box, en hoef je dus maar één kabel naar de router te trekken.

De TL-SG1005D is verkrijgbaar in het zwart.

Specificaties

  • Poorten: 5 x Gigabit Ethernet
  • Wi-Fi-standaarden: IEEE 802.3x
  • Maximaal energieverbruik: 2.4 watt
  • Kleur: Zwart
  • Afmetingen: 14,0 x 2,3 x 8,8 cm (BxHxD)

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.