HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Google Wifi 3-pack Router

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Google Wifi 3-pack Router

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Google Wifi is een netwerk van supercompacte Wi-Fi-apparaten die samen een supersnel netwerk vormen met een groot bereik. Hiermee kun je zelfs in de verste uithoeken van je huis streamen en online gamen. Verkrijgbaar in het wit. 3 stk/verpakking.

Google Wifi 3-pack – supersnel draadloos netwerk in je hele huis

 • Uitgebreid mesh-systeem (Wi-Fi, 3 apparaten)
 • Supersnel streamingnetwerk met groot bereik
 • Supercompact en eenvoudig ontwerp
 • Eenvoudige installatie
 • Werkt met alle internetproviders

Google Wifi is een netwerk van kleine Wi-Fi-routers die samen een supersnel streamingnetwerk met groot bereik vormen. Sluit één apparaat aan op je modem, verspreid de andere door het hele huis en volg de installatie in de Google Wifi-app – dan heb je in no-time supersnel internet in je hele huis.

Google Wifi werkt als een zogenoemd mesh-netwerk. Dat betekent dat de apparaten elkaar aanvullen, zodat jij een beter netwerk en groter bereik krijgt naarmate je er meer installeert. Eén Google Wifi-apparaat is genoeg voor een klein appartement, terwijl de drie apparaten in deze doos genoeg zijn voor een gemiddeld vrijstaand huis. In principe kun je zo veel apparaten combineren als je wilt, waardoor je echt een heel groot netwerk kunt creëren.  

Google Wifi-app

Met de Google Wifi-app kun je het netwerk stap voor stap instellen, en de netwerksnelheid en het aantal gebruikers bijhouden. Hij geeft je ook een overzicht van de geavanceerde instellingen, bijvoorbeeld om het maximale uit je netwerk te halen. Zo moet je de TV, tablet of spelcomputers voorrang geven op het netwerk, als er veel mensen zijn die ze gebruiken. Via de app kun je de internettoegang ook stopzetten of bepaalde websites blokkeren.

Google Wifi werkt met alle internetproviders en is verkrijgbaar met een witte finish. 3 stk/verpakking.

Specificaties

 • Uitgebreid mesh-netwerk (Wi-Fi, 3 apparaten)
 • Kan uitgebreid worden met meerdere apparaten Dual-band Wi-Fi (2,4/5GHz)
 • IEEE 802.11a/b/g/n/ac
 • Afmetingen: 10,6 x 6,9 cm (doorsnede/hoogte)
 • Inclusief Ethernet-kabel (2 meter)

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.