HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Flexson Wall Mount for Sonos PLAY:5 muurbeugel voor Sonos

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Flexson Wall Mount for Sonos PLAY:5 muurbeugel voor Sonos

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Wall Mount for Sonos PLAY:5 is een eenvoudige en elegante manier om de tweede generatie PLAY:5-luidsprekers aan de muur te hangen. Horizontaal en verticaal verstelbaar. Robuuste constructie van metaal. In zwart of wit.

Flexson Wall Mount for PLAY:5 – elegant ophangsysteem voor de tweede generatie Sonos PLAY:5

De Wall Mount for PLAY:5 is een robuust en discreet ophangsysteem voor de tweede generatie Sonos PLAY:5-luidsprekers. Hiermee kun je je luidsprekers overal elegant ophangen, zodat je interieur meer ruimte krijgt.

De Flexson Wall Mount for Sonos PLAY:5 is horizontaal en verticaal verstelbaar. Je kunt de luidspreker 20 graden naar beneden en 30 graden in elke richting kantelen, waardoor je hem heel precies kunt richten op je favoriete luisterpositie.

De Wall Mount for Sonos PLAY:5 is gemaakt van staal, dus de luidsprekers hangen altijd stevig en veilig aan de muur. Verkrijgbaar in matzwart of matwit.

Specificaties

  • Ophangsysteem voor tweede generatie Sonos PLAY:5
  • Kleur: Matzwart of matwit

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.