HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Flexson Wall Mount for Sonos One muurbeugel voor Sonos

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Flexson Wall Mount for Sonos One muurbeugel voor Sonos

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Met een Wall Mount for Sonos One kun je de Sonos One veilig en elegant aan de muur hangen. Hij is horizontaal en verticaal verstelbaar en kan ook ondersteboven worden geplaatst, zodat je makkelijk bij de touchknoppen en voice-control kunt.

Flexson Wall Mount for Sonos One – verstelbare en discrete muurbeugel voor Sonos One

Met een Wall Mount for Sonos One kun je de Sonos One veilig aan de muur hangen. En tegelijkertijd heb je toegang tot alle touchknoppen en voice-control. Met deze elegante oplossing voor je streamingsysteem kun je helemaal zelf bepalen waar en hoe je de luidsprekers plaatst.

De Flexson Wall Mount for Sonos One is horizontaal en verticaal verstelbaar. Je kunt de luidspreker 15 en 40 graden in elke richting kantelen, zodat je hem heel precies kunt richten op jouw favoriete luisterpositie.

En als je gemakkelijk bij de touchknoppen wilt kunnen, kun je hem ondersteboven monteren, zodat de knoppen aan de onderkant zitten. Dit is ook slim omdat de microfoon aan de onderkant zit en hij je stem dus beter registreert als je hem wilt bedienen met voice-control.

De Flexson Wall Mount for Sonos One is verkrijgbaar in matzwart of matwit.

Specificaties

  • Afmetingen: 11,0 x 17,0 x 15,8 cm (BxHxD)
  • Kleur: Matzwart of matwit 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.