HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Flexson Floor Stand for Sonos One Luidspreker standaard

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Flexson Floor Stand for Sonos One Luidspreker standaard

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Floor Stand for Sonos One is een slanke en stabiele standaard met een ontwerp dat aansluit bij de Sonos One. Zo staat je luidspreker altijd op de goede hoogte en kun je hem overal neerzetten. Ideaal voor home-cinema of muziek. Eenvoudige montage.

Flexson Floor Stand for Sonos One – slanke en stabiele vloerstandaard voor Sonos One

De Floor Stand for Sonos One is een elegante vloerstandaard met een ontwerp dat aansluit bij de Sonos One. Met deze standaard kun je de luidspreker neerzetten waar je maar wilt, en op de juiste luisterhoogte. Ideaal voor home-cinema of als je graag naar muziek luistert tijdens het avondeten.

De standaard heeft een slank ontwerp en een stabiele basis met vier voetjes aan de onderkant, zodat hij altijd stevig staat. Hij is snel en gemakkelijk te monteren en je kunt de kabel heel elegant wegwerken in de metalen zuil.

De Floor Stand for Sonos One is verkrijgbaar in matwit of matzwart. 

Specificaties

  • Gewicht: 6,3 kg
  • Afmetingen: 21,7 x 74,1 x 80 cm (BxHxD)
  • Kleur: Matzwart of matwit 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen