HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Flexson Adjustable Wall Mount for Beam Muurbeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Flexson Adjustable Wall Mount for Beam Muurbeugel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Met een Adjustable Wall Mount for Beam kun je de Sonos Beam veilig en elegant aan de muur hangen. Kan naar boven en beneden versteld worden, en kan met luidspreker naar beneden worden gekanteld voor eenvoudige toegang tot de knoppen.

Flexson Adjustable Wall Mount for Beam – verstelbare en discrete muurbeugel voor Sonos Beam

De Adjustable Wall Mount for Beam is een veilige, elegante en verstelbare muurbeugel voor de Sonos Beam. Hij is gemaakt van stevige materialen met een mooie finish en past perfect bij de Sonos Beam.

De muurbeugel is verstelbaar, zodat je hem 90 graden naar boven en beneden kunt kantelen. Zo kun je de perfecte luisterhoek creëren, of je Beam nu onder de TV of vlak onder het plafond hangt, bijvoorbeeld op de slaapkamer.

En als je liever wilt dat de knoppen van de Beam naar beneden zijn gericht, dan kun je dit systeem ook ondersteboven monteren. Dat is bijvoorbeeld heel handig als de soundbar hoog hangt, of als je hem onder een plank wilt monteren.

De Adjustable Wall Mount for Beam is verkrijgbaar in matzwart of matwit.

Specificaties

  • Ophangsysteem voor Sonos Beam
  • Afmetingen: 11,0 x 17,0 x 15,8 cm (BxHxD)
  • Verticaal draaibaar: maximaal ±90 graden
  • Kleur: Matzwart, matwit

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.