HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Vogels PPC 1500 Plafondbeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels PPC 1500 Plafondbeugel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De PPC 1500 is een korte plafondbeugel die geschikt is voor LCD- en DLP-projectoren tot 15 kilo. Een solide en flexibele oplossing met kliksysteem, zodat de projector eenvoudig te verwijderen is.

Vogel's PPC 1500 - korte plafondbeugel voor lichtere projectoren tot 15 kg

De PPC 1500 is een korte universele plafondsteun die uitstekend past LCD en DLP projectoren tot 15 kg. De verstelbare metalen armen kunnen worden aangepast aan bijna alle projectoren die ontworpen zijn voor schroefbevestiging, en de stevige constructie zorgt ervoor dat de projector in de juiste positie blijft.

Via de draaibare armen kun je de plaatsing van de projector na plaatsing fine-tunen, en een slimme detail is dat de PPC 1500 voorzien van een snap-fitting, zodat je snel de projector naar benedenkunt halen als je dat om wat voor reden dan ook wilt doen. Klik op de link die werkt via twee borgschroeven, die tevens fungeren als diefstalpreventie (een speciale sleutel wordt meegeleverd).

Je projector moet op de juiste hoogte hangen

Om het meeste uit je projector te halen moet deze absoluut horizontaal hangen, zodat je het gebruik van de kwaliteit vernietigende digitale "keystone" correctie kunt vermijden om rechte hoeken in het beeld te krijgen. Als je zo veel mogelijk opties wilt, dan is het een goed idee om in het achterhoofd al rekening te houden met de ruimte bij het selecteren van de projector.

Een standaard plafondbeugel zal in veel gevallen voldoende zijn, maar een langere arm kan in grotere ruimten of in andere gevallen nodig zijn, bijvoorbeeld bij een verzonken plafond. Een model met mechanische lensinstelling - Lens Shift - is een goed alternatief als je voor de ruimte of om esthetische redenen niet wilt dat de projector wordt opgehangen aan een lange paal aan het plafond. Vraag het aan de winkel - we zullen de juiste oplossing voor je vinden.

Verminder gewicht als je de projector monteert

Wanneer je de projector aan het plafond monteert, wordt het volledige gewicht gedragen door de beugel en de schroeven. Zorg er daarom voor dat je beugel goed bij de projector past - liever een beetje te sterk dan te zwak. Tegelijkertijd is het uitermate belangrijk dat je plafond ook sterk genoeg is. Dit kan bijvoorbeeld een aantal uitdagingen opleveren als je een verlaagd plafond hebt van dunne platen of planken.

Vraag het de winkel als je twijfelt - het zou zonde zijn als je nieuwe projector op de grond valt, en met de juiste kennis is bijna alles mogelijk.

Specificaties

  • Plafondbeugel voor projectoren
  • De projector kan 360 graden worden gedraaid en 15 graden gekanteld
  • Klik-montage met veiligheidsschroeven (speciale sleutel meegeleverd)
  • Afstand tot het plafond: 14,4 cm
  • Max. belasting: 15 kg
  • Kleur: zilver

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.