HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Vm acoustics WB1 Luidsprekerbeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paar
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vm acoustics WB1 Luidsprekerbeugel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} paar

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Muurbevestiging voor middelgrote luidsprekers. Een elegante muurbeugel die op de meeste luidsprekers past die nu op de markt zijn. Draagvermogen tot 25 kg. Verkrijgbaar in zwart.

Een gepatenteerd ontwerp dat zich onderscheidt door zijn functionaliteit, terwijl het tegelijkertijd ongelooflijk sterk is.

De luidspreker kan worden gedraaid in zowel de verticale als horizontale positie. De beugel is bijna onzichtbaar als hij is bevestigd, en de luidspreker komt maximaal 6 cm van de wand.

De beugel is zeer stijf en kan luidsprekers ondersteunen tot 25 kg. De beugel is praktisch onzichtbaar bij luidsprekers met een minimale breedte van 17 cm. De beugel kan al worden gebruik voor luidsprekers met een breedte van 10 cm. Inclusief alle noodzakelijke schroeven, pluggen etc. voor de installatie.

Specificaties

  • Afwerking: gelakt staal van 6 mm dikte
  • Belastbaar tot maximaal 25 kg
  • Beugel wordt geleverd met bevestigingsmateriaal voor 1 paar luidsprekers 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.