HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Vm acoustics W0.5 Luidsprekerbeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paar
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vm acoustics W0.5 Luidsprekerbeugel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} paar

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Muurbevestiging voor kleine luidsprekers. Een elegante muurbeugel die op de meeste kleine luidsprekers past die nu op de markt zijn. Draagvermogen tot 15 kg. Verkrijgbaar in wit of zwart.

Een gepatenteerd ontwerp dat zich onderscheidt door zijn functionaliteit, terwijl het tegelijkertijd ongelooflijk sterk is.

De luidspreker kan worden gedraaid in zowel de verticale als horizontale positie. De beugel is bijna onzichtbaar als hij is bevestigd, en de luidspreker komt maximaal 6 cm van de wand.

De beugel is zeer stijf en kan luidsprekers ondersteunen tot 15 kg. De beugel is praktisch onzichtbaar bij luidsprekers met een minimale breedte van 11 cm. Inclusief alle noodzakelijke schroeven, pluggen etc. voor de installatie.

Specificaties

  • Afwerking: gelakt staal van 4 mm dikte
  • Belastbaar tot maximaal 15 kg
  • Wordt geleverd met beugel en bevestigingsmateriaal voor 1 paar luidsprekers 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.