HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Vm acoustics Stand 45 Luidspreker standaard

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paar
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vm acoustics Stand 45 Luidspreker standaard

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} paar

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Stijlvol en stevig luidsprekerstatief, een combinatie van stalen buizen en platen, gemonteerd op een prachtige voet van gietijzer. Het frame is leverbaar in hoogte 52 cm, en dus geschikt voor de meeste luidsprekers.

Als je een compacte luidspreker op een vloerstandaard vrij plaatst wordt het geluid hoorbaar beter dan wanneer je de luidspreker tegen een muur of op een plank monteert. De luidspreker komt op de juiste luisterhoogte, zonder dat het geluid wordt verstoord door trillingen en resonanties.

Deze elegante stands van het Deense VM Acoustics zijn verkrijgbaar in een hoogte van 52 cm. De stands zijn voorzien van spikes, en met de beschermende onderleggers wordt de vloer niet beschadigd. De stands worden tevens geleverd met rubberen voetjes voor het installeren van de luidspreker op de standaard. Op deze manier krijg je een optimale scheiding tussen de luidspreker en de vloer. En omdat je de kabels kunt verbergen in de buis onder de voet, is het geheel ook esthetisch verantwoord.

Leverbaar in zwarte en zilveren afwerking.

Specificaties

  • Hoogte: 52 cm
  • Afmetingen bovenplaat: 15 x 18 cm (BxD)
  • Spikes incl. onderzetters meegeleverd
  • Kleur: Zwart en zilver

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen