HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Soundboks SOUNDBOKS Charger Lader

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Soundboks SOUNDBOKS Charger Lader

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De SOUNDBOKS-oplader zorgt ervoor dat je kunt blijven feesten. Met een oplader kun je met het volume op 11 blijven spelen tot je trommelvliezen het begeven.

SOUNDBOKS-oplader/voeding – altijd genoeg energie om te feesten

Als je feest langer duurt dan je accu, kun je altijd stroom bijtanken met de SOUNDBOKS-oplader. Of je oude oplader is kapot of verdwenen in de modder van een of ander festival – dan heb je ook een extra oplader nodig.

De SOUNDBOKS-oplader is supercompact en neemt dus weinig ruimte in je rugzak in als je op een feest of festival bent. De oplader is geschikt voor de SOUNBOKS 1, SOUNDBOKS 2 en The New SOUNDBOKS.

Let op: de oplader kan alleen bij de SOUNDBOKS 1 als voedingskabel worden gebruikt. Je kunt niet opladen en muziek spelen tegelijkertijd.

Verkrijgbaar in het zwart.

Specificaties

  • Oplader/voeding voor luidspreker
  • Geschikt voor de SOUNDBOKS 1, SOUNDBOKS 2 en The New SOUNDBOKS.
  • Kleur: Zwart

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen