HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sonos Shelf muurbeugel voor Sonos

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos Shelf muurbeugel voor Sonos

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Sonos Shelf is een mooie plank voor de Sonos One, Sonos One SL en Play:1. Geef je draadloze Sonos-luidspreker zijn eigen plank – bijvoorbeeld in de keuken of badkamer. Dezelfde finish als de Sonos-luidsprekers – met kabelgoot.

Sonos Shelf – unieke plank voor je Sonos-luidsprekers

De Sonos Shelf is een mooie plank voor je Sonos-luidsprekers. Hij heeft dezelfde kleur, materialen en finish als de luidsprekers van Sonos. Ideaal voor in de keuken, badkamer of andere plekken waar je weinig plaats hebt.

Je kunt je luidspreker aan de linker- of rechterkant van de plank zetten. Dan heb je ook nog ruimte over voor bijvoorbeeld je telefoon of andere dingen. Heb je een lange stroomkabel die in de weg hangt? Het overtollige deel kun je opbergen in de plank, die dus werkt als een soort kabelgoot – heel fijn voor je interieur.

Past bij de Sonos One, Sonos One SL en Play:1.

De Sonos Shelf is verkrijgbaar met een witte of zwarte finish.

Specificaties

  • Afmetingen: 22,7 x 26,0 x 16,0 cm (BxHxD)
  • Past bij de Sonos One, Sonos One SL en Play:1
  • Kleur: Zwart of wit

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen