HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

DALI EPICON Luidspreker standaard

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI EPICON Luidspreker standaard

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Speciaal ontworpen vloerstandaard voor de DALI Epicon 2 en Epicon VOCAL. Exclusief en trillingdempend gemaakt van gegoten aluminium en zink met snoerdoorloop in de zuil. De optimale plaatsingsmogelijkheid voor deze twee luidsprekers.

Speciaal ontworpen vloerstandaard voor de DALI Epicon 2 en de Epicon VOCAL. De standaard komt overeen met het ontwerp van de twee luidsprekers en biedt een optimale positie door plaatsing van de luidsprekers op oorhoogte. Je kunt de luidspreker stevig vastschroeven met drie schroeven, en met verborgen bedrading in de zuil krijg je een zeer fraai en visueel elegante oplossing.

De voet op de grond is gemaakt van gegoten zink dat genoeg zwaarte en stabiliteit geeft, terwijl de kolom en de luidsprekerplaat van aluminium zijn. Om geluidsverstorende trillingen tot een absoluut minimum te beperken bestaat de binnenzijde van de kolom uit een zeer stijf raster. Bovendien wordt de kolom gescheiden van de luidsprekerplaat door middel van een rubber membraan.

Schroeven, spikes en rubberen voeten worden meegeleverd.
Prijs per stuk.

Specificaties

  • Vloerstandaard voor de DALI EPICON 2 en EPICON VOKAL
  • Verborgen kabeldoorvoer in de zuil
  • Materiaal: aluminium (bovenplaat en zuil), zink (voet)
  • Spikes, gummi voeten en schroeven zijn bijgeleverd
  • Afm. (bxhxd) 27,5 x 53,1 x 40,1 zonder spikes
  • Gewicht 10,4 kg
  • Kleur: mat zwart

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen