HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Celsus Dynabox Rubber Backbox

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Celsus Dynabox Rubber Backbox

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Celsus Dynabox is een aparte backbox inbouwdoos die kan worden gebruikt waar behoefte is aan isolatie en bescherming tegen vocht. Dynabox is gemaakt van rubber, zodat het gemakkelijk door het bevestigingsgat kan worden aangebracht.

Celsus Dynabox - backbox inbouwdoos van rubber voor montage achter inbouwluidsprekers

Celsus Dynabox een aparte inbouwdoos, die kan worden gebruikt bij de meeste inbouwluidsprekers. De Dynabox is gemaakt van rubber, zodat deze gemakkelijk kan worden aangebracht via het luidspreker gat. Je vouwt gewoon de doos samen en schuift deze omhoog door de reeds aanwezige uitsparing voor de speaker. Wanneer de Dynabox op zijn plaats zit, kan het kabinet van de verstevigd door middel van de meegeleverde schuimblokken.

Link: Celsus Dynabox 

Wanneer moet ik gebruik maken van een inbouwdoos?

De Dynabox is vooral nuttig voor de inbouw in plafonds en muren met een vochtscherm. Omdat de rubberen behuizing luchtdicht en waterdicht is, werkt het als nieuw vochtscherm achter het apparaat in plaats van degene die geperforeerd werd was bij de montagerand van de luidspreker.

Een inbouwdoos is ook vereist in gevallen waarin er behoefte is te voorkomen dat het geluid via de achterkant van de luidspreker van de kast naar de voorkant gaat of naar andere kamers of vloeren - bijvoorbeeld door poreuze plafonds, losse plaat plafonds of dunne gipswanden.

Bekijk de installatietekening voor Dynabox hier

Specificaties

  • Flexibele rubberen inbouwdoos voor inbouw-luidsprekers
  • Grootte: 31,1 x 43,8 x 16,5 cm (BxHxD)
  • Dikte: 2 mm
  • Schuimrubber platen voor akoestische demping inbegrepen
  • Bestand tegen water en minerale oliën
  • Kleur: grijs
  • Voor: B&W CCM3xx, CCM6xx, CCM Cinema 7, Marine 6 en 8, en de DALI E50, E60 en E80

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen