HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AudioQuest Sorbothane Sheet Dempingsmat

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Sorbothane Sheet Dempingsmat

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Met de Sorbothane Sheet breng je eenvoudig een effectieve demping aan op plaatsen waar dit nodig is. Vooral handig voor luidsprekers en draaitafels. 15 x 15 cm.

Audioquest Sorbothane Sheet - Effectieve en eenvoudige demping op plaatsen waar dit handig is, zoals luidsprekers en draaitafels.

  • Eenvoudige demping
  • Makkelijk op te delen
  • Zelfklevende plakstrip

Ga eenvoudig trillingen tegen met de Audioquest Sorbothane Sheet. Sorbothane is een synthetisch visco-elastisch polymeer. De zeer lange moleculen zijn vrij om te bewegen en verspreiden daardoor kinetische energie (beweging) als warmte. Dit zorgt voor een effectieve demping tegen ongewenste trillingen. Ideaal voor luidsprekers, draaitafels, buizenversterkers en andere audio producten die trillingsgevoelig zijn. 

De Sorbothane Sheet bevestig je eenvoudig dankzij de plakstrip op de onderzijde. Wordt geleverd als één stuk van 15 x 15 cm, die eenvoudig te delen is. 

Specificaties

  • Zelfklevend
  • Afmetingen: 15 x 15 cm
  • Kleur: Zwart

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen