HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

BESPAAR 10% OP VINYL >>

Argon Audio Cork Mat 1 Platenspeler toebehoren

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Cork Mat 1 Platenspeler toebehoren

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Cork Mat 1 is een platenmat van kurk die statische elektriciteit vermindert, resonanties dempt en stof tegenhoudt. Een interessant alternatief voor de vilten of rubberen matten die je meestal bij een draaitafel krijgt.

Argon Cork Mat 1 – antistatische en resonantiedempende platenmat

Cork Mat 1 is een antistatische en resonantiedempende platenmat waarmee je de vilten of rubberen platenmat die je meestal bij een draaitafel krijgt, kunt vervangen. Zijn eigenschappen maken kurk erg geschikt als materiaal voor een platenmat.

Kurk, een goeie keuze

Gewone platenmatten gaan dicht tegen de plaat en het draaiplateau zitten, maar vanwege de statische elektriciteit trekken ze stof aan dat dan weer op je platen terechtkomt. Vilt is bovendien niet erg geschikt om resonanties en vibraties van metalen draaiplateaus te dempen. En dikke rubberen matten dempen je platen weer te veel, en omdat ze isolerend zijn, blijft de statische elektriciteit op de plaat zitten – net waar je het niet wilt hebben.

Kurk dempt resonanties, houdt stof tegen en vermindert statische elektriciteit. Voor deze prijs kun je het gewoon eens een keer proberen. Ontdek zelf of Cork Mat 1 voor jou werkt.

Specificaties

  • Platenmat van kurk
  • Doorsnede: 30,0 cm
  • Dikte: 1,5 mm
  • Kleur: Bruin (kurk)

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen