HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Vogels

Wat begon als een persoonlijke zoektocht naar perfectie, is uitgegroeid tot een internationaal succesvolle onderneming die een uiterst onderscheidende reeks bevestigings- en ondersteuningssystemen voor audiovisuele & multimedia-apparatuur produceert. In de producten van Vogel's worden veelzijdige functionaliteit en robuuste prestaties gecombineerd in een strak ontwerp.

Al meer dan 40 jaar zijn de oplossingen van Vogel's gebaseerd op het talent en de inzet van mensen die zich nauw betrokken voelen bij de producten die ze creëren en bij de klanten die deze producten gebruiken.

Tegenwoordig staat Vogel's wereldwijd bekend om zijn uitstekende reeks bevestigingsoplossingen voor LCD-, plasma- en LED-schermen, audiovisuele apparatuur en tablets voor verschillende ruimten in huis. Alle producten worden ontwikkeld om nu en in de toekomst een ​​extra dimensie toe te voegen aan persoonlijk comfort.

Vogel’s biedt bevestigingsoplossingen voor:

  • Flat screen TV's
  • Tablets
  • Geluidsapparatuur
  • Videoapparatuur

Je kunt Vogel’s overal vinden, in je woonkamerslaapkamer of keuken, maar ook in grote luchthavens, winkelcentra, restaurants, voetbalstadions en ziekenhuizen.

Ontdek zelf de wereld van Vogel's en bekijk zelf hoe slimme ideeën op het gebied van steunen en bevestigingssystemen kunnen zorgen voor een uitstekende akoestiek, uitzonderlijk kijkgenot en veel meer.