HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HEOS by Denon

Multiroom voor muziek, hifi, TV en home-cinema

HEOS by Denon is een uitgebreid multiroomsysteem voor alle kamers en iedere situatie. Je kunt HEOS integreren in een aantal installaties en surroundreceivers van Denon, zodat je kunt genieten van perfect geluid zonder extra apparaten. Je hebt de keuze uit een aantal mooie soundbars voor je TV en grote, maar ook kleinere luidsprekers. Als je draadloos naar muziek wilt luisteren op je terras, dan kies je een model met accu – heel gemakkelijk en het klinkt geweldig!

  • Gemaakt met meer dan 100 jaar Denon-ervaring
  • Geïntegreerd in een aantal receivers en installaties van Denon
  • Kan worden uitgebreid tot een echte home-cinema met achterluidsprekers
  • Met Bluetooth en ondersteuning voor 24-bit HD-geluid
  • Ook mobiele, draadloze luidsprekers met accu

HEOS – echte hifi-kwaliteit van Denon

HEOS is ontworpen door Denon, een van de oudste en meest bekroonde hifi-fabrikanten ter wereld. En omdat het productaanbod en de kwaliteit van Denon zo ongekend goed zijn, is dit ook een van de merken die we bij HiFi Klubben het langst verkopen. HEOS staat garant voor een geluidskwaliteit, geavanceerde technologie en flexibiliteit zonder weerga in een spannende en snelgroeiende markt.

Populairste HEOS-producten

HEOS voor kleinere ruimtes

Met een draadloze luidspreker kun je naar muziek luisteren zonder installatie. Kleine luidsprekers (eventueel met accu) voor kleine kamers, grote luidsprekers voor grote kamers.

HEOS voor echt goed geluid

Een goede hifi-installatie met twee luidsprekers is en blijft de beste manier om optimaal van muziek te genieten. HEOS heeft draadloze minisystemen en fullsize installaties.

HEOS in je home cinema

Veel surroundreceivers van Denon hebben geïntegreerde HEOS, zodat je alle multiroomfunctionaliteit er gratis bij krijgt. En met de unieke HEOS AVR is het gemakkelijker dan ooit!