HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Vm acoustics S1 Plank

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vm acoustics S1 Plank

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De S1 is een elegante hifi-plank waarmee je een versterker of draaitafel aan de muur kunt bevestigen. Hij is gemaakt van gehard glas en staal – superstevig en elegant. 45 cm breed, 41 cm diep en kan tot 40 kilo dragen.

VM Acoustics VM-S1 - elegante wandplank van gehard glas

S1 wordt direct aan de muur bevestigd en is ideaal voor diegenen die behoefte hebben een eenvoudige plank voor een platenspeler of iets dergelijks. Hij is gemaakt van gehard glas en staal – superstevig en elegant. 45 cm breed, 41 cm diep en kan tot 40 kilo dragen.

Opmerking: als je muur is gemaakt van poreus materiaal - bijvoorbeeld gipsplaat - en je hebt ook een zware installatie, dan heb je specifiek aangepaste schroeven en pluggen voor de montage nodig. Deze kunnen worden gekocht bij je lokale bouwmarkt. Maar vergeet niet dat er altijd grenzen zijn aan wat een dergelijke gipsplaat kan dragen. Bij zware Hi-Fi apparatuur is het veiliger om deze te plaatsen op een stevige plank of tafel.

Wordt geleverd met schroeven voor een houten muur, gips of metselwerk.

Specificaties

  • Plank van gehard, getint glas
  • Afmetingen: 45 x 41 x 10 cm (BxDxH)
  • Gewicht: maximaal 40 kg
  • Kleur: Zwart of zilver

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.