HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

unnu 12S v2 + C12 v2 + 05 + wallbracket Meubel

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
unnu 12S v2 + C12 v2 + 05 + wallbracket Meubel

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De 12S v2 is een compact, elegant hifi-meubel, perfect voor onder de TV. Twee compartimenten, 25 cm diep met ruimte voor soundbar of mini-installatie. Incl. kabeldeksel, ophangsysteem en stoffen deurtje. In zwart of wit.

unnu 12S v2 + C12 v2 + 05 + wallbracket – elegant en compact hifi-meubel voor de TV met ophangsysteem, kabeldeksel en stoffen deurtje (25 cm diep)

  • Erg compact en elegant – past perfect bij de soundbar onder de TV
  • Ook geschikt voor een middenluidspreker of compacte geluidsinstallatie
  • Inclusief ophangsysteem voor wandmontage
  • Mooie finish in zwarte of witte lak
  • Stoffen deurtje om luidsprekers enz. op te bergen       

De unnu 12S v2 + C12 v2 + 05 + wallbracket is een compact en elegant hifi-meubel dat speciaal is ontworpen om onder de TV te hangen. Inclusief kabeldeksel,  ophangsysteem en en stoffen deurtje.

De unnu 12S v2 bestaat uit twee compartimenten en is 25 cm diep. Dit formaat is ideaal voor een soundbar, een middenluidspreker of een mini-installatie, zodat je op een elegante manier kunt genieten van goed geluid. Het meubel is gemaakt van 16 mm dikke MDF-platen met een elegante finish van witte of zwarte polyurethaanlak.

De elegante S12S v2 is een stoffen deurtje dat het geluid en de signalen van een afstandsbediening gewoon doorlaat, zodat je alle apparaten of muziekspelers daarmee kunt aansturen. De C12S v2 is verkrijgbaar in het zwart, wit of grijs.

De bijgeleverde unnu 05-kabeldeksel is de finishing touch voor de bovenplaat van dit meubel. Je kunt kiezen uit een gesloten versie of drie varianten met openingen, afhankelijk van hoeveel kabels je door de bovenplaat wilt laten lopen. De unnu 05 is gemaakt van aluminium.

Het meubel is eenvoudig aan de muur te bevestigen met de bijgeleverde unnu wallbracket.

Meer informatie over de unnu 12S v2

Meer informatie over de unnu C12 v2

Meer informatie over de unnu 05

Meer informatie over de unnu wallbracket

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.