HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

CLIC Cabletray Alu 15 Kabelgoot

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
CLIC Cabletray Alu 15 Kabelgoot

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Deze kabelgoot van clic verbergt de kabels die van je installatie naar je flatscreen lopen. In combinatie met de bijpassende clic 05d-kabeldeksel vormt hij een elegante aanvulling op je clic-meubel. Hij is gemaakt van aluminium en heeft een lengte van 15, 20 of 25 cm. Verkrijgbaar in wit, zilver of zwart.

clic kabelgoot – verberg de kabels tussen installatie en flatscreen

Deze kabelgoot van clic verbergt de kabels die van je installatie naar je flatscreen lopen. In combinatie met de bijpassende clic 05d-kabeldeksel vormt hij een eenvoudige en elegante aanvulling op je clic-meubel.

Je trekt gewoon alle kabels door de bovenplaat van het clic-meubel en stopt ze weg in deze kabelgoot. Eleganter kan bijna niet, tenzij je de kabels in de muur wegwerkt.

De clic-kabelgoot is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar met een lengte van 15, 20 of 25 cm. En je kunt kiezen tussen een zwarte, witte of zilveren finish.

De clic-kabelgoot past bij vrijwel alle clic meubelen.

Vergeet niet om ook de clic 05d-kabeldeksel te kopen. Die past perfect bij de kabelgoot, zodat je een heel mooie en elegante oplossing voor je clic-meubel krijgt.

Specificaties

  • Kabelgoot voor clic-meubels
  • Lengte: 15, 20 of 25 cm
  • Past bij vrijwel alle clic-meubels
  • Gemaakt van aluminium
  • Finish: Zwart, wit of zilver.

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.