JavaScript appears to be disabled. If possible, we recommend enabling JavaScript for an improved browsing experience.

Welkom! Je zocht RAF, maar RAF is niet meer. RAF is RIP.

Dat wil zeggen, in november 2011 is RAF door Hi-Fi Klubben overgenomen, een Deense winkelketen met meer dan 80 winkels in Denemarken, Noorwegen en Zweden én inmiddels ook 5 winkels in Nederland.

Bij Hi-Fi Klubben zijn we gek op goede muziek en goed geluid. Ons motto is dan ook “Bad Sound Kills Good Music”. Zo is RAF ook ooit begonnen en daarom zijn we terug gegaan naar de basis: Geen computers, camera’s en zelfs geen CD’s of Blu-rays maar alleen het beste wat er aan audio en video apparatuur te krijgen is, in alle prijsklassen.

Bij Hi-Fi Klubben is ons streven niet om zo veel mogelijk merken aan te bieden, maar beperken we ons tot een uitgekiend pakket met de beste kwaliteit/prijsverhouding, waar we alles over weten en waarbinnen je toch ruim keuze hebt. Zo kun je bij ons kiezen uit meer dan 150 verschillende luidsprekers (en als je alle verschillende kleuren en afwerkingen meetelt, meer dan 500!).

Fraaie spullen en goed advies alleen zijn niet genoeg. Daarom geniet je als lid van Hi-Fi Klubben ook van 5 jaar garantie, tot 60 dagen na aankoop omruilen, 14 dagen geld terug en organiseren we interessante events in de winkels.

Kom zelf kijken maar vooral luisteren in de Rijnstraat in Amsterdam en de Langestraat in Hilversum, op dezelfde plek waar vroeger RAF boven de deur stond en binnen, na een rigoreuze verbouwing, we alles klaar hebben staan voor demonstratie en waar je ook vertrouwde gezichten ziet uit de RAF tijd. Natuurlijk kun je ook terecht in een van onze andere winkels in Haarlem, Rotterdam en Utrecht.

Welkom bij Hi-Fi Klubben! Klik hier of op het logo hieronder om te ontdekken wat Hi-Fi Klubben zo speciaal maakt.

Perfect geluid voor je geld, al sinds 1980

Bij ons draait alles om muziek, de ultieme geluidservaring en een goede deal. Dat is al zo sinds 1980. Daarom verkopen we een uitgekiend assortiment, of het nu gaat om budgetmodellen, compromisloze high-end of elegante designoplossingen. Maar altijd ‘waar voor je geld’ en ‘nooit duurder dan de goedkoopste’.

Over Hi-Fi Klubben

Nu met kippenvelgarantie

We zijn pas tevreden als de (t)rillingen over je rug lopen, wat je budget ook is en wat je ook nodig hebt. Maar daar heb je niks aan als je achter je scherm blijft zitten. Dus kom naar een van onze winkels, al is het maar om alleen even te luisteren. Dan schudden wij je wereld wat op. Vinden we leuk.

Garantie en reclameringen

Veel meer dan zomaar een winkel

Wie lid wordt van onze klantenclub geniet vijf jaar volledige garantie op zijn volgende aankopen. Gewoon, omdat het kan. En wie iets bij ons koopt krijgt ook nog een prijsgarantie van 60 dagen. Problemen met je apparatuur? Dat lossen wij voor je op! Onze klanten zijn onze vrienden. En voor vrienden doe je graag iets extra’s.

Winkels